2024. április 29. - Péter

Kirúgták őket! Menniük kell a csodaszép lányoknak

Csak egy csodaszép lányból lehet Királynő – speciel Weiszdorn Szilviából és Papp Líviából nem lesz. Robog az RTL szépségversenye, kiesőkkel, sírással.
2009. május 14. csütörtök 08:59 - HírExtra
A meztelenkedési botrány után ma tisztogatást tartottak ma a Királynő című produkció felkészítő táborában. Az RTL Klub szépségverseny-valóságshow kombinációval létrehozott műsorának döntőjébe négyen már biztosan biztosították a helyüket, dr. Kávássy Leila, Winke Adrienn lett, Regős Lili és Serdült Orsolya már tutira a finálé résztvevői.

Hanem két lánynak viszont le kellett mondania az esélyről, hogy ebben a szezonban Királynővé válhassanak: a két peches leányzó Weiszdorn Szilvia és Papp Lívia lettek.

– Ezen a versenyen a magabiztosság a lényeg. Ha valaki kiáll a színpadra, tudja hordani a saját szépségét. A két kieső lánynak személyiségükben kell még érniük. Azt javasolnám nekik, hogy merítkezzenek meg az életben, legyenek magabiztosabbak, így legközelebb nagyobb sikerrel járhatnak – indokolta a döntést Schiwert-Takács László, a produkció felelős szerkesztője.

Ezek után persze nem meglepő, hogy Livi és Szilvi a végletekig csalódottak voltak a döntés után, mindketten elmondták, hogy nagyon fognak nekik hiányozni a táborban kötött barátságok, de megpróbálnak majd csak a szép élményekre emlékezni.

Sebaj, nézőként ők is részt vehetnek a május 21-i élő tévéközvetítésben, mely már valóban a klasszikus szépségversenyek hangulatát fogja idézni.

Addig is segítsünk az embereken, mert az jó, és ha lehet, hát jöjjön el az a fránya világbéke…

Ha pedig valaki már alig tudja kivárni a finálét, annak íme egy kis emlékeztető a tavalyi év Királynő választásáról természetesen a bikinis felvonulás!

Forrás: HírExtra/RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását