2024. április 24. - György

Botrány! A Barátok Közt bombázójának millióit akarja ex-ügynöke

Balogh Edina gázsijából szeretné megkapni saját részesedését a lány egykori ügynöke.
2009. május 12. kedd 11:59 - HírExtra
Répás Lajos, a Miss Modellügynökség vezetője szerint az RTL klub sorozatának Kingája milliókkal tartozik neki. A cégvezér szerint Edina bevételeinek húsz százaléka őt illetné meg.

A csini sztárocska 2004 októbere óta tagja az ország legnyúlósabb és tegyük hozzá legigénytelenebb szappanoperájának. Ám fizetése Répás szerint legalább havi 500 ezer forint így némi számolás után megállapítható, hogy öt és fél millióval tartozik az ügynökségnek. Már ha jogos a követelés.

Répás arra hivatkozik, hogy Edinát ő fedezte fel, mikor megnyerte a Miss Hungaryt 2003-ban. Ekkor került az ügynökséghez és félmillió forintos szerződést kötöttek. Munkát kapott sőt a Barátok közt válogatására is Répás vitte el. Mivel a szerződésük értelmében a bevételeinek a húsz százaléka az ügynökség kasszájában kell, hogy landoljon, így Répás követelése valósnak hangzik.

Ám a „tehetséges” színésznő ügyvédje a Borsnak elmondta, ügyfele semmilyen jogcímen sem tartozik a Miss Modellügynökségnek. A szerződés, amit Répás úr mutogat, három éves határozott időre szólt, és az ügynökség korábbi szerződésszegése miatt már korábban felmondásra került.

A 2003-as szépségverseny megnyerése után ráadásul Edina nem kapta meg a felajánlott nyereményt a Miss Modellügynökségtől – mondta Dr. Fendrik Zsolt. Az ügyvéd azt is hozzátette, mivel az ügynökségnek jelenleg is tartozásai vannak, kizárt dolog, hogy Répás úr pénzt lásson Edinától.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását