2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Drogpolitikát akar az SZDSZ

Drogpolitikát sürgetnek, a kábítószer-stratégia részévé kell tenni, hogy a drogfogyasztókat ne terhelje büntetőjogi felelősség.
2009. május 10. vasárnap 19:12 - HírExtra
Az SZDSZ ügyvivője a könnyűdrogok fogyasztásának legalizálását követelő Kendermag Egyesület aznapi, margitszigeti rendezvénye kapcsán nyilatkozott. Léderer András elmondta, hogy pártjuk programjában lassan egy évtizede szerepel a kábítószer-fogyasztás dekriminalizációja.

Ennek szükségességére a szabad demokraták - az egyesület demonstrációja kapcsán - minden évben újra és újra felhívják a figyelmet - jegyezte meg.

Hozzátette, az idén ennek külön apropót ad, hogy a parlament hamarosan tárgyalja a jelenleg még előkészítés alatt álló kábítószer-stratégiát, amelynek a liberálisok szerint része kell hogy legyen a drogfogyasztás dekriminalizálása, e nélkül ugyanis még egyetlen elképzelés sem járt sikerrel.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

saxo
2009. május 10. 19:32
Ezügyben támogatlak benneteket,kedves zsidó barátaim! Én egyenesen köteleznének benneteket a drogozásra. Már amúgy is egy debil f@ta vagytok, ha erre még rá is drogoztok, ti fogjátok megszabadítani a világot magatoktól...

Hujjé!!
OldMan
2009. május 10. 19:28
Még Hofi Géza mondta a "homokozás"-ról (mint az SZDSZ másik fontos célkitűzése), hogy nem szeretné megérni, hogy kötelező lesz.
Most már - homokozgatás közben - szívhassunk is. Az SZDSZ így képzeli el az egészséges ifjúságot... Még jó, hogy gyerekük nem lehet, bár... a mai tudomány...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását