2024. március 29. - Auguszta

Szörnyű! Tóth Lüszi el fog tűnni a süllyesztőben!

Nagyon úgy néz ki, hogy Tóth Lüszi nagylemeze csak álom marad, mert senki sem akarja azt kiadni. Egyedül Király Viktor apukája gondolkozik rajta.
2009. május 7. csütörtök 11:39 - HírExtra
A Megasztár legújabb szériájában nagy port kavart a tizenhárom éves Tóth Lüszi. Azóta tizennégy lett, eltelt egy kis idő, de a perlekedéseken kívül nem sok mindent hallottunk felőle. Sokan szerették, és sokan utálták, nem mindenki értette, hogy ez a kislány mit is keresett az éneklős show-ban, hiszen miatta olyan tehetségek búcsúztak el az egyes körökben, akik érdemben maguk mögé utasították a kicsi Lüszit.

Most úgy néz ki, hogy hiába lett ő 2009 legjobb hangja, legalábbis a TV2 szerint, ennek ellenére még rögös utat kell bejárnia ahhoz, hogy sztár lehessen. Azt is mondhatnánk, hogy még messze áll a sikertől. Legnagyobb probléma az, hogy még maga a lemezpiac sem tudja, hogy milyen hangvételű lemez állna a legjobban Lüszinek.

Ha a kiadók nem is, ő már biztos abban, hogy felnőtt témájú dalokat akar énekelni tizennégy évesen. Ezzel rajta kívül, senki sem ért egyet, kivéve Király Viktor édesapját, aki az EMI művészeti igazgatója. Egyedül ő fontolgatja, hogy szerződést köt a kislánnyal, de igazából még ő sem tudja, hogy milyen irányba terelgesse Lüszi karrierjét.

- Lüszi tehetséges, de éppen köztes korban van, hiszen gyereknek felnőtt, de felnőttnek még gyerek. Kérdés, hogy mennyire vehető tőle komolyan, ha szerelmes számokat énekel. Az tény, hogy minden esetben a művésznek kell eldöntenie, milyen utat szeretne járni, de azt nem hiszem, hogy Lüszi ítélőképes lenne ebben a kérdésben. Még nem látjuk, hogy milyen területen lehet jó. – magyarázta Király Tamás a Borsnak.

Nemcsak Lüszi várná már nagyon első lemezét, hanem anyukája is, Edit asszony. Mindketten Király apukától várták a szerződést, de most úgy tűnik, ez sem akar összejönni. Ráadásul még Kasza Tibi, mint sikeres slágerszerző neve is felmerült, de végül ez a terv is füstbe ment.

- Tibi már a tehetségkutató alatt is jelezte, hogy szívesen segédkezne a lemez elkészítésében, de az EMI megfúrta az ötletet. Király Tamás azt mondta, hogy csak akkor adná ki a lemezt, ha Fenyő Miklós jegyezné a dalokat, vagy ha Lüszi olyan számokat énekelne, mint Szandi. Később azt javasolta, hogy a lányom szálljon be egy ABBA-szerű gyerekzenekarba. Lüszi azonban a saját útját akarja járni. Ha nem engedik, akkor pár év múlva újra felküzdi magát és olyan lemezt csinál, amilyet akar. – mesélte a napilapnak Edit asszony.

Nagyon úgy néz ki, hogy a közel jövőben nem fogunk semmit sem hallani a kis Tóth Lüszitől, de ez lehet, hogy nem is baj. Egy ennyire fiatal kislánynak semmi keresni valója sincsen a zeneiparban.
Forrás: HírExtra/BORS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását