2022. szeptember 26. - Jusztina

Meghalt a világ legnagyobbja!

Meghalt a rekorder. A világ legnagyobbjával szívroham végzett. Súlya nagyjából huszonkét kiló volt, életkora tíz év – imádta a répát és mind a harminckét gyermekét.
2009. május 6. szerda 07:52 - HírExtra
Tegnap éjszaka óta kevesebb a világ 22 kiló tömény nyúllal: a Föld legnagyobb répapusztítója ugyanis szívroham következtében meghalt. A Guiness Rekordok Könyvébe 2004-ben bekerült állat és gazdája éppen Olaszországban, egy rekorderekről szóló showműsor forgatására készült, amikor néhány órával a produkció kezdete előtt Amy-t holtan találták a speciálisan a számára kialakított fekhelyén.

– Különös – mondta el nyula haláláról a gazda, az ötvenhat éves brit Anette Edwards. – Olyan életvidám volt, egyáltalán nem számított még idősnek a nyulak között – kesergett elveszített kedvencén a rekorder állat tulajdonosa.

Ezek szerint a gazdi nem hallott még arról, hogy a túlsúlyos állatoknál – csakúgy, mint az embereknél – sokkal nagyobb valószínűséggel fordul elő szívroham, mint a teljesen átlagos méretűeknél…

Szomorkodni azonban így sincs oka a nyúl környezetének. Amy ugyanis élete során sokat tett azért, hogy ne felejtsék el egyhamar: minden egyes étkezése során elfogyasztott egy két almából, egy maréknyi répából, egy fél káposztából és egy csomó friss szénából álló mixet – természetesen egy nagyobb kutyának szánt tálból.

Mit is lehet ehhez hozzátenni? Nyugodj békében, Amy…
Forrás: HírExtra/The Sun
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását