2020. március 28. - Gedeon, Johanna

Őrizetben a rocksztár

Minden értelemben a felhők felett lebegett Pete Doherty angol zenész; a rocksztárt kábítószer-birtoklásért vették őrizetbe a genfi repülőtéren - erősítette meg hétfőn egy rendőrségi szóvivő az újságértesüléseket.
2009. június 8. hétfő 21:10 - HírExtra
A Babyshambles nevű banda kábítószeres botrányairól is ismert énekesét másfél órán át tartották őrizetben az elmúlt héten. Az esettel a továbbiakban az államügyészség foglalkozik, a hatóság pénzbírságot is kiszabhat.

A Le Matin és a Blick című újságok értesülései szerint a múlt héten a British Airways Londonból Genfbe tartó egyik járatának személyzete a vécében összegörnyedve talált rá a rockerre. A zenészt visszakísérték a helyére. Először ételmérgezésre gyanakodtak, de amikor előkerült egy használt tű, felmerült a gyanú, hogy Doherty éppen belőtte magát.

A pilóta értesítette a genfi rendőrséget, amely a leszállást követően őrizetbe vette a hírességet. Később elengedték, hogy Doherty felléphessen egy fesztiválon a svájci Neuchatelben. A zenész korábban már a börtönt is megjárta a kábítószeres botrányai miatt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását