2024. május 10. - Ármin, Pálma

A megszorítás ellenére is tékozló a kormány?

Mennyi pénzt költött a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség legújabb kampányára a kormány? - ezt az írásbeli kérdést tette fel Bajnai Gordon miniszterelnöknek Ágh Péter, a Fidesz képviselője kedden.
2009. április 28. kedd 19:48 - HírExtra
Ágh Péter szerint a kormány újabb felesleges kampányt folytat a "brutális megszorítások idején". A Fidesz politikusa szerint akkor indították a kampányt a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségen keresztül, amikor a magyar emberek életkörülményei, lehetőségei egyre inkább beszűkülnek. A "szocialista kormány ismét a válságkezelés pénzszóró és értelmetlen módját választotta" - jegyezte meg.

A kampány célja, hogy meggyőzze az országot arról, hogy hazánkban minden rendben van - írta az ellenzéki politikus a miniszterelnöknek címzett levelében.Ágh Péter azt is közölte: a válság kiszolgáltatott, legyengült állapotban találta Magyarországot.

A kormány a tettek helyett korábban is a kommunikációra és a felesleges kiadásokra pazarolta idejét és az adófizetők közpénzét - szögezi le levelében a Fidesz politikusa.
"Milliárdok folytak el tanulmányokra, milliárdok folytak el kommunikációra, milliárdok folytak el luxusbeszerzésekre. Úgy tűnik, ezen a gyakorlaton továbbra sem akarnak változtatni" - fogalmazott.

Ágh Péter levelében arról is írt, hogy a kormánypropaganda mellett az MSZP is kampányt indított, ebben a szocialisták az "Újult erővel" szlogent használják, és méregdrága hirdetésekben teszik fel a "mit kell tennünk most?" kérdést.

Az MSZP és a kormány is újult erővel költi a ki tudja hányadik felesleges kommunikációs offenzívára a pénzt - szögezte le a fideszes politikus, hozzátéve: az emberek új választást akarnak, de ehelyett csak felesleges kampányokat kapnak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását