2024. április 27. - Zita

Fegyveres rabló zsákmányolt pénzt

Ismeretlen fegyveres erőszakkal elvette a váltópénzt a vagyonőrtől hétfő reggel egy debreceni belvárosi pénzintézet előtt, majd elmenekült - közölte az MTI-vel a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője.
2009. április 27. hétfő 11:49 - HírExtra
Vezendi Jánosné őrnagy tájékoztatása szerint egy Bethlen utcai pénzintézetbe akarta bevinni a váltópénzes csomagot a vagyonőr nő, amikor egy csuklyás, fegyveres férfi megpróbálta feltartóztatni.

A dulakodás során kitépte a nő kezéből a csomagot, és elfutott a helyszínről. Ezt látva egy idősebb férfi megpróbálta feltartóztatni a rablót, aki a fegyverével - illetve a fegyvernek látszó tárggyal - fejbe vágta, leütötte - tette hozzá a szóvivő.

A rabló tovább futott, majd egy közelben várakozó motorral, feltehetően a bűntársával, elhajtott a helyszínről.

A rendőrség ellenőrző pontokat állított fel több helyen, és nagy erőkkel keresi az elkövetőt. A helyszínelés a reggel 9 óra körül történt rablás helyszínén jelenleg is tart, és megkezdték a biztonsági kamerák felvételének mentését, illetve értékelését is.

Az idős járókelőt, akit a rabló leütött, a debreceni Kenézy Kórházba szállították a mentők. Az MTI értesülései szerint sérülése nyolc napon belül gyógyuló, a fejbőrét kellett összevarrni.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását