2024. május 18. - Erik, Alexandra

Fél pályán már járható az M3-as

Fél pályán már haladhatnak az autósok az M3-as autópályán a fővárosból kifelé kedden délután, miután a rendőrség feloldotta az útzárat a gödöllői csomópontnál.
2009. július 21. kedd 18:03 - HírExtra
A sajtóügyeletes előzőleg azt közölte, hogy a forgalom csak a kora esti órákra normalizálódhat, mivel az esti csúcsforgalom is nehezíti majd a közlekedést.

Az M3-as autópályán és a 3-as főúton több kilométeres dugók alakultak ki. A rendőrség azt kéri, hogy az autósok kerüljék el az autópályát és a főutat; inkább a 4-es számú főúton, vagy Vác felé haladva, a kisebb településeken át - kerüljenek.

Korábban a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. azt tudatta, hogy a forgalom az útpályák takarítása és a már rögzített, ép gerendák állapotának felülvizsgálata után indulhat meg.

A hajnalban történt balesetről annyit közöltek, hogy a szakemberek az M3-M31-es autópálya gödöllői csomópontjában épülő új híd előre gyártott hídgerendáit emelték be. Az utolsó hídgerenda a beemelés után eltört, ezzel meglazítva a már rögzített mellette lévő gerendát. A balesetben egy ember könnyebben megsérült.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását