2024. május 27. - Hella

Balesetben halt meg a csatornába zuhant férfi

A rendőrség nem talált bűncselekményre utaló nyomokat a hétfőn Győrött csatornába fulladt férfi halála körüli vizsgálat során - jelentette be kedden a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság életvédelmi alosztályának vezetője sajtótájékoztatón.
2009. április 21. kedd 17:51 - HírExtra
Károlyi Zoltán alezredes az előzményekről elmondta: a holttestet fejjel lefelé, egy mindössze negyven centiméter átmérőjű, kör alakú csatornában találták meg.

A nyomozás során kiderült, hogy a 32 éves áldozat a tragédia helyszíne közelében lakott. Vasárnap este közepesen alkoholos állapotban beleejtette kulcsát a csatornába. A csatornafedelet leemelte, és miközben a kulcsot ki akarta szedni, belecsúszott az 180 centiméter mélyen lévő iszapos rétegbe. A boncolás során iszapot találtak a tüdejében és a gyomrában is.

A csatorna alsó részének hétfői átvizsgálásakor találták meg a kulcsot, amely a szerencsétlenül járt ember lakását nyitotta.

A rendőrség keresi azt az embert, aki az úton heverő rácsot a helyére tette, a rács ugyanis hétfő délelőtt már a nyíláson volt, amikor egy takarítónő rábukkant a holttestre, amikor a csatornába akarta önteni a felmosóvizet. Egy buszvezető vasárnap este 10 óra körül az úton látta a helyéről leemelt csatornarácsot.

A rendkívüli haláleset miatt közigazgatási eljárás keretében folytatja a nyomozást a rendőrség - mondta Károlyi Zoltán alezredes.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását