2024. április 27. - Zita

Sofron nem utazik Svájcba

Sofron István az egyik kimaradó, így ő nem utazhat a pénteken kezdődő svájci jégkorong-világbajnokságra a magyar válogatottal. Még egy kérdőjel maradt, Pat Cortina szövetségi kapitány vasárnap dönt, ki kerül ki utolsóként a keretből.
2009. április 18. szombat 19:05 - HírExtra
A csapat szombat délután érkezik haza Münchenből, ahol hétfő óta tréningezett. Most 26-an maradtak az együttesben, de csak 25-en utaznak. Minden bizonnyal még egy csatár esik ki.
A válogatott hétfőn utazik Sierre-be, ahol szerdán 19:15-kor megmérkőzik a címvédő oroszokkal. Az első vb-meccs április 24-én lesz a szlovákok ellen, két nappal később Kanada, április 28-án pedig Fehéroroszország lesz a rivális. A zürichi kvartettből az első három jut a 12-es középdöntőbe, a negyedik helyezett a kiesés elkerüléséért folytatja.

A 26 fős keret:
kapusok:
Budai Krisztián (Kezmarok), Hetényi Zoltán (Alba Volán), Szuper Levente (Alba Volán)
hátvédek:
Ennaffati Omar (Tours), Horváth András (Alba Volán), Kangyal Balázs (Budapest Stars), Ondrejcik Rastislav (Alba Volán), Sille Tamás (Budapest Stars), Svasznek Bence (Budapest Stars), Szélig Viktor (Briancon), Tokaji Viktor (Alba Volán)
csatárok:
Benk András (Alba Volán), Fekete Dániel (Alba Volán), Fodor Szabolcs (Alba Volán), Holéczy Roger (Budapest Stars), Jánosi Csaba (Ferencváros), Kóger Dániel (Salzburg), Kovács Csaba (Alba Volán), Ladányi Balázs (Briancon), Majoross Gergely (Budapest Stars), Nagy Gergő (Alba Volán), Palkovics Krisztián (Alba Volán), Peterdi Imre (DAB), Vas János (Brynas), Vas Márton (Briancon), Vaszjunyin Artyom (Alba Volán)
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását