2024. május 2. - Zsigmond

Sztárokkal készülnek riválisaink

A német és az osztrák válogatott is NHL-es kiválóságokat vet be a jövő pénteken kezdődő svájci jégkorong-világbajnokságon.
2009. április 15. szerda 13:24 - HírExtra
A németeknél Jochen Hecht (Buffalo Sabres) és Christoph Schubert (Ottawa Senators) érkezhet, miután mindkettőjük klubja már befejezte a tengerentúli idényt.

Az osztrákok - akik nagy valószínűséggel a kiesés ellen fognak játszani, és ebből a szempontból a magyarok nagy riválisai lehetnek - számíthatnak a profiliga egyik legjobbjára, Thomas Vanekre. Az évi 10 millió dollárral a legjobban kereső NHL-játékos (Buffalo Sabres) a legutóbbi alapszakaszban 40 találatával az ötödik, 20 emberelőnyös góljával pedig az első lett. Thomas Pöck (New York Islanders) sérülés miatt lemondta a vb-részvételt, míg Andreas Nödl klubja, a Philadelphia Flyers még érdekelt az NHL-playoffban.

A németek a címvédő orosz, a házigazda svájci, valamint a francia, míg az osztrákok a svéd, az amerikai és a lett csapattal vannak azonos csoportban. A kvartettekből az első három jut a középdöntőbe, az utolsók a kiesés elkerüléséért folytatják.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását