2024. június 17. - Laura, Alida

Nehezen, de nyert a címvédő

Paul Pierce 31 ponttal segítette győzelemhez csapatát, a címvédő Boston Celticset az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság (NBA) legutóbbi játéknapján.
2009. április 15. szerda 09:55 - HírExtra
A gárda két ponttal diadalmaskodott a sorozatban hatodik vereségét elszenvedő Philadelphia 76ers otthonában. A vendégeknél Kevin Garnett pihent, míg az ugyancsak sokszoros All Star-válogatott Ray Allen a clevelandi Anderson Varejao vasárnapi lekönyökléséért kapott egymeccses büntetését töltötte le. A két csapat várhatóan újra találkozik a szombaton rajtoló rájátszás első körében, hacsak a Sixers nem nyer szerdán a 39/1-es hazai mérleggel büszkélkedő Cavaliers csarnokában.

Az Atlanta-Miami mérkőzésen ugyancsak a hétvégi playoff felvezetését láthatták a nézők, ugyanis a keleti negyeddöntőben a Hawks vár a Heatre. Mindkét gárda tartalékolta legjobbjait, a floridaiaknál a mesterlövészek listáját vezető Dwyane Wade át sem öltözött.
A Los Angeles Lakers szintén rájátszásbeli első ellenfelét verte meg a Utah "személyében", ezzel sorozatban hatodik hazai sikerét aratta. A kaliforniaiak 65 győzelemmel zárták a 82 fordulós alapszakaszt, ezzel fennállásuk harmadik legjobb mutatóját produkálták. Ennél jobban csak az 1972-es (69 diadal) és a 2000-es (67) csapat teljesített.

Eredmények:
Philadelphia 76ers-Boston Celtics 98-100
Atlanta Hawks-Miami Heat 81-79
Los Angeles Lakers-Utah Jazz 125-112
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását