2024. április 29. - Péter

Kiss Péter marad

Továbbra is a kormány tagja marad Kiss Péter, az MSZP alelnöke, kancelláriaminiszter. Ezt a politikus kedden erősítette meg az MSZP országos elnökségének ülése után újságíróknak.
2009. április 14. kedd 11:01 - HírExtra
Az MSZP-frakció szünetében Kiss Péter újságíróknak azt mondta: a kormányzat társadalompolitikájának összehangolása és a miniszterelnök helyettesítése lesz a feladata.

Az MTI azon kérdésére, hogy nagy vita volt-e a Bajnai-kormány tagjairól az elnökség ülésén, Kiss Péter azt mondta: nem volt nagy vita, jóváhagyták a névsort.

Arra a kérdésre, hogy miért fogadta el a társadalompolitikai koordinációért felelős tárca nélküli miniszteri posztot, az alelnök elmondta: támogatni akarja a kormány munkáját, s azt is, hogy a társadalmi igazságosság szempontjai nagyon erősen jelenjenek meg ebben a munkában.

Ha a kormány programja egészében megismerhető lesz, s már nem csak a megszorító lépéseket lehet látni, akkor azt sokkal könnyebben meg lehet majd érteni - emelte ki.

Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt reggel ismertette leendő kormányának névsorát az MSZP országos elnökségével, azután az SZDSZ-frakcióval ismerteti a listát, majd az MSZP-frakciót is tájékoztatja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását