2024. március 29. - Auguszta

Gyurcsánynak nem lesz ellenfele?

A szombati Népszava szerint nem lesz komoly kihívója Gyurcsány Ferenc pártelnöknek az MSZP február végi tisztújító kongresszusán, ehhez azonban az is kell, hogy a kormányfő ősszel biztosítani tudja a költségvetés és az adótörvények elfogadásához szükséges
2008. július 19. szombat 12:25 - Hírextra

A Népszavának nyilatkozva a párt mértékadó politikusai ma nem számolnak azzal, hogy Gyurcsány Ferenc kormányfőnek komoly kihívója akadna a pártelnöki poszt elnyeréséért folytatott versenyben. Ám vannak, akik szerint ez a helyzet megváltozik, ha a miniszterelnöknek nem sikerül megszereznie a költségvetés és az adótörvények elfogadásához szüksége támogatást a Szabad Demokraták Szövetségétől - tette hozzá a politikai napilap.


A tisztújítás októberben már elkezdődhet. A februári kongresszuson pedig a szocialisták arról a vezetésről döntenek majd, amely a 2010-es választásokig vezeti a pártot, de ekkor határoznak a 2009-es európai parlamenti listáról is - írta a Népszava.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását