2024. május 21. - Konstantin

A Bayernek esélye sincs

Noha szombaton jó játékkal 4-0-ra győzött a Bayern München a német labdarúgó-bajnokságban, Jürgen Klinsmann vezetőedző mégsem álmodozik arról, hogy csapata kedden ugyanekkora hátrányt ledolgozhat a Barcelona elleni visszavágón a Bajnokok Ligájában.
2009. április 12. vasárnap 08:11 - HírExtra
"Egy jó mérkőzést szeretnénk játszani, és némiképpen visszaszerezni valamit a megtépázott tekintélyünkből. Nyerhetünk, de tisztában vagyunk azzal, hogy ekkora különbséggel nem tudjuk legyőzni a Barcelonát, amely pillanatnyilag a világ legjobb együttese" - jelentette ki a tréner az Eintracht Frankfurt legyőzését követően.

Klinsmann elárulta, jelenleg egyetlen célja van csapatának, ez pedig a bajnoki cím megszerzése. A bajorok jelenleg a második helyen állnak, három ponttal lemaradva a listavezető VfL Wolfsburg mögött.

A német sztáralakulat mestere megjegyezte, egyáltalán nem aggódik jövője miatt:

"Emlékszem, amikor a német válogatott 4-1-re kikapott az olaszoktól barátságos meccsen, mindenki azt mondta, távoznom kell a szövetségi kapitányi posztról. Aztán eljött a nyár, a vb-n bronzérmet nyertünk, és már senki nem követelte a fejemet."

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását