2024. május 18. - Erik, Alexandra

Eminem elbénázta visszatérését! - videóval!

Új videoklip, visszatérés, és a várva várt siker. Hogy ez most elmarad? Könnyen megeshet, ugyanis Eminem kicsit mellélőtt! Nálunk a videót is megtekintheti!
2009. április 9. csütörtök 19:59 - Kővári Adrienn
Minden idők leghíresebb fehér rappere, mert rajta kívül nem sokan próbálkoztak ezzel a műfajjal, bár megemlíthetjük Vannila Ice-t, Fat Joe-t, Bubba Sparxx-ot, vagy Marky Markot, aki mostanában Mark Wahlberg névvel próbálja bevenni a hollywoodi filmipart.

Szóval Eminem. Eddig hat nagylemezt tudhat maga mögött a rapsztár, s most három év elteltével új klippel jelentkezett. Címe: We Made You. Története nagyon egyszerű, hiszen mi másról is szólhatna, mint a fikázásról. Eminem minden celebet górcső alá vesz.

Lejárt lemez


Ezzel csak az a probléma, hogy már ellőtte egyszer. Kétszer… Legelőször a The Real Slim Shady szám klipjében szerepeltek kiparodizált sztárok, az akkor még viccesnek is számított. Akkor a középpontba került Britney, Christina Aquilera, és az N’Sync-es fiúk is.

Másodszor a pár évre rá, kijövő kislemezéhez készített egy hasonló klipet, ez volt a Without me. Még akkor is viccesnek számított, bár már voltak benne kevésbé pozitív dolgok, de azért jókat nevettünk Elvis kiparodizálásán, 50 Centen, és a többieken is.

Ő harmadjára is előtte…


A mostani, legújabb klippel csak annyi a probléma, hogy eleve valamit harmadjára ellőni már elég ciki. Főleg egy új számként. Persze jogosan mondhatja, hogy most olyan új celebek vannak a porondon, akiket még nem fikázott ki életében egyszer sem. Akkor még nem volt Amy Winehouse-unk, vagy Lindsay Lohanünk, de talán még Paris Hiltont sem húzta le, egyik klipjében sem.

Az igazán ciki az egészben az, hogy Eminem már évek óta nem hallatott magáról, persze rajongói biztosan várták, hogy végre, ismét a reflektorfénybe kerüljön. S mikor elmondhatjuk, hogy Eminem visszatért, erre kijön egy ilyen semmit mondó számmal, ami dög unalmas. Legalábbis amíg régen merőben újnak számított, az most már közhelyes. Szintén elővesz olyan sztárokat, akiket már kiparodizált, csak egy-két új, mai celeb szerepel benne. És sajnálatos módon egyre inkább előtérbe kerül a hányás, és még egyéb gusztustalanságok.

Ennyi idősen, ennyi mindennel a háta mögött igazán kijöhetett volna egy tisztességes, ütős számmal, és klippel, mert képes rá. Igenis voltak jó zenéi a sápadt arcú rappernek, de ez a bohóckodás most már minősíthetetlen. A külföldi sztár oldalak sem véleményezik pozitívan Eminem visszatérését, valakinek eleve csak most tűnt fel, hogy Eminem kivándorolt a köztudatból.

Hogy megérte ezért ennyi évet várni? Azt mindenki döntse el maga. Itt jön a videó:

 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

shim-sham
2009. április 16. 22:06
Nem vagyok egy nagy Eminem tudós, de amennyire ismeretes, nem a fent említett cucc a nagy visszatétésre szánt mű, hanem a Crack a Bottle, ami már pár hónapja kint van és az amerikai 40 chartot hetekig vezette.(Esetleg lehetett volna említeni.) Másrészt meg egy dolog, hogy mi van a videóban, egy zene sikerét elsősorban a rádiós sugárzások alapján mérik, a hozzágyártott képsor mintegy másodlagos, nem képezi szerves részét a zenének. Ezt most csak azért írom, hogy letisztuljon, hogy a zenész zenével tér vissza, a filmes filmmel, stb. a többi csak adalék.
Mellesleg a videó tényleg idétlen, még lenyelném, hogy ugyanaz a fikázás megy évek óta, ha tényleg vicces volna, de nem az. Sztem ez a legnagyobb baja.
Szép estét: shimsham
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását