2024. május 20. - Bernát, Felícia

Az MDF leül Bajnaival

A Magyar Demokrata Fórum (MDF) elmegy arra az egyeztetésre, melyet Bajnai Gordon kezdeményezett, hogy ismertesse válságkezelő programját - mondta Herényi Károly MDF-es politikus kedden az MTI-nek.
2009. április 7. kedd 13:10 - HírExtra
Hozzátette: pártja azért vesz részt az egyeztetésen, mert válságkezelésről lesz szó.
Mint mondta, biztos, hogy sok dologban nem fognak egyetérteni a miniszterelnök-jelölttel, de szerinte ez nem zárja ki azt, hogy egymás álláspontját megismerjék.

Az MDF ez idáig is tárgyalt mindenkivel mindenről, és ez a jövőben is így lesz - jelentette ki Herényi Károly.

Bajnai Gordon miniszterelnök-jelölt a Fidesz, a KDNP és az MDF elnökének írt levelében egyeztetést kezdeményezett az ellenzéki pártokkal, hogy ismertesse velük válságkezelő programjának részleteit.

A távirati iroda információi szerint a kormányfő-jelölt levelében a pártok közötti politikai megegyezés lehetőségét veti fel, amely segíthetné szükséges válságkezelő intézkedések végrehajtását.

Bajnai Gordon levelében megismételte, amit a nyilvános beszédeiben is többször elmondott, miszerint minden belpolitikai vitával vagy egymás elleni kampányolással eltékozolt hét százmilliárdokba és munkahelyek ezreibe kerülhet az országnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását