2024. május 14. - Bonifác

Újra együtt a fél Beatles!

Együtt lépett fel a Beatles két egykori tagja, Paul McCartney és Ringo Starr vasárnapra virradóra New Yorkban David Lynch alapítványának jótékonysági estjén.
2009. április 5. vasárnap 17:10 - HírExtra
Fellépésükhöz csatlakozott az esemény számos zenész-résztvevője, köztük Eddie Vedder (Pearl Jam), Donovan, Sheryl Crow, Ben Harper, Moby és Mike Love (Beach Boys.)
A Radio City Music Hallban megrendezett Changes Begins Within című teltházas koncertet az alapítvány olyan fiatalok számára rendezte, akiken meditáció révén segíteni lehet. Paul McCartney és Ringo Starr legutóbb a George Harrison emlékére 2002-ben rendezett koncerten lépett fel együtt. Ezúttal az "A Little Help From My Friends" című számot énekelték együtt, míg a zenész-sztárokkal közösen adták elő az "I Saw Her Standing There" című korai Beatles-sikert.

Paul McCartney további 12 dalt játszott az est folyamán, köztük a Beatlestől a Can,t Buy Me Love-ot és a Let It Be-t, a Wings dalai közül a Band on The Runt.

Ringo Starr a maga részéről a Yellow Submarine-nal csatlakozott a fellépőkhöz. Sheryl Crow és Ben Harper a My Sweet Lord című Goerge Harrison-dalt énekelte, s több zenész, köztük Donovan előadásában hangzott el a brit énekes-szerző Hurdy Gurdy Man című sikere.

A transzcendentális meditációt Maharisi Mahesh jógi ismertette meg még 1967-ben a Beatles tagjaival, akik maguk is szívesen népszerűsítették e stressz elleni mentális technikát.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását