2024. május 18. - Erik, Alexandra

Lendvai beszólt: "Büszke vagyok Gyurcsányra"

Lendvai Ildikó felidézte, amikor annak idején Gyurcsány Ferenccel együtt és neki énekelték az MSZP "Igen, igen" című kampánydalát. Mint mondta, a nehéz úton a büszke "igen, igenből" egy idő után töprengő "hát, igen" lett.
2009. április 5. vasárnap 13:15 - HírExtra
A pártelnökjelölt hangsúlyozta, mindezek ellenére, most ismét azt mondják neki, hogy "igen, igen". Egyrészt igent mondanak arra, amit kormány csinált az elmúlt években. Jellemzése szerint sok kapkodással, kuszasággal, hol túl sok, hol túl kevés beszéddel, de arra mentek vele, amerre menni kellett, egy modernebb Magyarország felé.

"Nem szégyelljük, büszkék vagyunk rá, nem szégyellünk, büszkék vagyunk rád" - jelentette ki Lendvai Ildikó a leköszönő pártelnök-miniszterelnökre utalva.

Lendvai Ildikó közölte, a második igen annak szól, amit együtt megtanultak. Nem elég a jó cél felé bátran hajózni, hanem kell hozzá az olajozott hajógépezet és annak valamennyi alkatrésze is. Nem elég a messzire látó kapitány, kell hozzá a jól szervezett csapat is - tette hozzá a pártelnökjelölt.

Véleménye szerint, amikor Gyurcsány Ferenc látta, hogy akadozik a gépezet, akkor megpróbált minden poszton ott lenni, és amikor már nem volt mivel fűteni a gépezetet, "magát gyújtotta lángra", hogy továbbmenjen a hajó. "Szép volt kapitány, köszönjük kapitány!" - jelentette ki.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását