2024. április 23. - Béla

Lehull a lepel! Íme a teljes igazság a női orgazmusról!

Ha egy nő orgazmus nélkül távozik párja ágyából, az igencsak megpecsételi a kapcsolatukat. Kizárólag negatív következményei vannak, ezért kezdtek szakértők komolyabban foglalkozni a kérdéssel, és van egy jó hírük: nincs több homály a női orgazmus körül!
2009. április 5. vasárnap 17:45 - HírExtra
Ma a nők éppen annyiszor élveznek el, mint a férfiak. Sőt, egymás után sokkal sűrűbben át tudják élni a gyönyört, ami jóval mélyebb érzés is lehet, mint a pasiké.

Fussuk át gyorsan, mi is történik, amikor egy nőnek orgazmusa van! (Természetesen férfi-nézőpontból)

Csak gondold végig, mi játszódik le a testedben, amikor elspriccelsz. Ha már közel jársz, a heregolyók megfeszülnek, és kellemes bizsergés fut végig a gerinceden. Mindez nagyon hasonlít a női mechanizmusra. A nők ilyenkor egy semmihez sem hasonlítható érzést élnek át. Az izgalom egyre fokozódik, a hüvely egyre nedvesebb, és egyre szűkebb. Láthatod, majdnem ugyanaz, kivéve a nedvesedést. A női orgazmusnak van egy magasabb fokozata is, amit csak az igazán szerencsések élhetnek át, általában a tartós kapcsolatban élők. Ha jó akarsz lenni nála, először orális szexszel próbáld eljuttatni a csúcsra, és csak utána behatolással. Ráadásul ez biztos módszer arra, hogy akár kétszer is el tudjon élvezni.

Tévhitek az orgazmusról

Az első szerint, ha egy nő nem képes eget rengető orgazmust átélni, valami baj van vele. Azért nem igaz, mert minden partner másmilyen erősségű izgalmat okoz, ezért az orgazmus intenzitása is eltérő lehet, minden egyes alkalommal.

A második legenda szerint a „normális” nők behatolás során élveznek el. Ez sem igaz, ugyanis rengeteg nőnek van szüksége a behatolás mellet orális izgatásra is.

Három dolog, amit minden férfinak tudnia kell!

1. Míg a férfiaknak 2-5 perc közvetlen ingerlésre van szüksége, hogy elélvezzen, ez a szám a nők esetében átlagosan 20 perc.

Ez az oka, amiért türelmesnek kell lenned, és addig húzni, ameddig csak tudod. Mivel ez valóban elég nagy idő, mesterséges nedvesítésre is szükségetek lehet.

2. A férfiak heregolyóinak mérete jelentősen megnagyobbodik, a fokozódó véráramlás és az egyéb termelődő anyagok miatt. Hiszed vagy sem, a nők csiklója is ugyanígy reagál. Ha péniszed benne van, akár érezheted is a növekedést, és leellenőrizheted, jó munkát végeztél-e.

3. Az orgazmusnak egészségügyi előnyei is vannak. Sokkal többet jelent, mint egy jót élvezni. Többek között csökkenti a menstuációs görcsöket, és a stressz leküzdésében is hatékony, ami aztán számtalan további problémához vezethetne.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását