2024. május 21. - Konstantin

Újra összeülnek az MSZP megyei elnökei

Az MSZP megyei elnökei és a párt vezetői csütörtökön ismét megbeszélést tartanak a kongresszusi felkészülésről - mondta Nyakó István, az MSZP szóvivője kedden az MTI-nek.
2009. március 31. kedd 14:38 - HírExtra
A találkozó a választmány csütörtöki ülése előtt lesz - közölte a szóvivő. Az MSZP alapszabálya szerint a párt kongresszusát a választmánynak kell összehívnia.

Nyakó István elmondta, hogy az MSZP megyei elnökei és a párt vezető tisztségviselői keddi megbeszélésükön is a vasárnapi tisztújító kongresszusig terjedő időszak feladatait vitatták meg.

Hozzátette, a megbeszélésen rögzítették a felkészülés és a jelölés menetrendjét azért, hogy a megyei elnökök a területi szövetségekben el tudják kezdeni a kongresszusi felkészülést.

Arra a felvetésre, hogy az MTI úgy tudja, a megyei elnökök Lendvai Ildikó frakcióvezetőt javasolják pártelnöknek, Nyakó István azt közölte: az ülés zárt volt, s amiről lehetett, arról már tájékoztatta a nyilvánosságot.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását