2024. május 13. - Szervác, Imola

Botrány a hazai szépségkirálynő választáson! - videóval!

Csak gyönyörű lányok jelentkeznek manapság szépségkirálynő választásra – gondoltuk, egyébként jól. Szebbek is, szexisebbek is, de néhányuk hülyébb is.
2009. március 31. kedd 09:59 - HírExtra
Az RTL Klub által szervezett A Királynő címmel futó szépségkirálynő választás válogatásán azért tört ki a botrány, mert a tavalyi döntős kikérte magának, hogy nem jutott tovább. Sőt ennek hangot is adott!

Tepedelen Tímea, aki tavaly döntős volt A Királynő című műsorban, miután kihirdették a legjobbak névsorát és világossá vált, hogy számára idő előtt véget ért a verseny, hisztérikus sírásban tört ki. Először azzal nyugtatta magát, hogy biztos tévedés történt, majd később tehetetlen dühében versenytársait ócsárolta.

Erre a fajtára mondják, hogy szép-szép, csak meg ne szólaljon…

Mégis megtette. Például a Fókusz című RTL Klubos műsorban. Ott például remegő kézzel mesélte: nem érti, hogyan történhetett meg, hogy a zsűri nem hívta vissza őt. Hogy miért nem? Mert bizony állítása szerint ő mindent megtett, sokkal többet edzett és sokkal jobb formában van, mint a 2008-as verseny előtt, amikor pedig a legszebb öt lány közt végzett.

Ilyen ez a szépségipar…

Timi ugyanis nem számolt azzal, hogy az idei mezőny sokkal erősebb, mint a tavalyi. Legalábbis az illetékesek ezzel magyarázzák a meglepő kiesést.

Kíváncsi a tavalyi választás eredményhirdetésére? Vagy csak szimplán gyönyörű lányok látványára vágyik? Akkor tekintse meg az alábbi videót!

Egyébként a 2009-es Királynő-jelöltek huszonnégyes csapatának névsora a napokban derül ki. A lányokat hamarosan profi csapat veszi kezelésbe és készíti fel őket első közös fotózásukra.

Azért reméljük, hogy Tepedelen Tímeán kívül is össze tudnak szedni huszonnégy szexis lányt a kedves zsűritagok…
Forrás: HírExtra/RTL Klub
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását