2024. április 23. - Béla

Benzinkútrablás autós üldözéssel

Betörtek a Zala megyei Hahót benzinkútjának üzletébe, az elkövetők közül a meneküléshez használt autó sofőrjét elfogták a rendőrök - tájékoztatta a pénteken történt esetről a megyei rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn az MTI-t.
2009. március 30. hétfő 13:34 - HírExtra
A benzinkút riasztóberendezése ébresztette fel a környéken lakókat, akik több embert is láttak kifutni a benzinkút üzlethelyiségéből. Az ismeretlenek a bejárati ajtót feszítették fel, több tízezer forint értékben különböző árukat pakoltak egy zsákba, majd egy közelben várakozó személygépkocsival Zalaegerszeg irányába menekültek - közölte Salamon Róbert alezredes.

A zalaegerszegi járőrök meg akarták állítani a menekülők autóját, de a kocsi a rendőri jelzést figyelmen kívül hagyva továbbhajtott. A járőröknek Zalaegerszegen, a besenyői városrészében sikerült megállítaniuk a gépkocsit.

Az autó utasai elmenekültek a helyszínről, a rendőrök csak a sofőrt tudták elfogni. A 33 éves, győri lakhelyű férfit őrizetbe is vették.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását