2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Baltával rabolta ki rokonait

Baltával támadt rokonaira egy 28 éves férfi Borsosberényben, nagyapjától és két nagybátyjától összesen 25 ezer forintot rabolt el; a támadót őrizetbe vették - közölte a rendőrség hétfőn az MTI-vel.
2009. március 30. hétfő 12:40 - HírExtra
Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: a támadó és a sértettek valamennyien egy házban laknak. A férfi szombat éjszaka ment be 76 éves nagyapjához, akit pénzt követelve bántalmazott. Az idős ember átadott neki 10 ezer forintot.

A férfi azonban nem elégedett meg ezzel, hanem baltát ragadva berontott két nagybátyja szobájába is. Ágyban fekvő rokonait megöléssel fenyegette, egyiküket a balta nyelével arcon ütötte, a másik nagybátyjának pedig a feje felé sújtott a balta élével, ő csak azért nem sérült meg, mert idejében el tudta rántani a fejét. A rokonok az ordítozó férfi elől az udvarra menekültek, eközben a támadó egyikük kabátjából kivett 15 ezer forintot, majd ismeretlen helyre távozott.

A rétsági rendőrök néhány órán belül elfogták a férfit Borsosberény belterületén, őrizetbe vették és előzetes letartóztatását kezdeményezték.

A szóvivő elmondta: a 28 éves férfi ellen rablás és kifosztás bűntette miatt folytatnak eljárást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását