2024. április 29. - Péter

Bombahír! Mégsem terhes a műsorvezetőnő!

Az Aktív műsorvezetője nem terhes, de nagyon szerelmes. Esküvő is lesz, mégpedig nyáron. A kapcsolat ráadásul a TV2-n belül marad.
2009. március 26. csütörtök 12:59 - HírExtra
Adott egy fiatal, nem is olyan csúnya leányzó, aki most éppen műsort vezet a TV2-nél, a lassan a megszűnés szélére sodródott  Aktívot. Adott egy kreatív vezető, aki szintén aTV2-nél dolgozik, szintén tevékeny szerepet vállalva az Aktív készítésében. Kettejük között lobbant lángra a szerelem, mely – Ördög Nóri híres szerelmi életéhez hasonlóan – úgy látszik megosztja az embereket.

Rendes Zoltán ugyanis Czippán Anett előtt (alatt?) házas volt. De csak volt. Mert ugye elvált. Egykori feleségével, Krisztinával azonban állítólag nem a fiatal csinos műsorvezető miatt szakított.

- Krisztinával tavaly szeptemberben költöztem el, de az utolsó évben már nagyon megromlott a kapcsolatunk, és mindketten beláttuk, hogy nem lehet rendbe hozni – mondta Rendes a Borsnak. – Anettel a november 25-én indult Szenvedélyünk a szórakoztatás című műsor forgatásán figyeltünk fel egymásra – tette hozzá a kreatív vezető, akinek ezek szerint azóta a szenvedélye a szórakoztatáson kívül Anett is.

Ráadásul Czippán Anett is egy meglehetősen hosszú, de a végére elfáradó kapcsolatból érkezett a kalandba.

– Ugyanazt az ívet írta le az életünk – nyilatkozta Czippán a bulvárlapnak. – Megismerkedésünk előtt néhány hónappal lett vége egy öt éves kapcsolatomnak. Eleinte azonban Rendi pozíciója visszatartott attól, hogy együtt járjunk, féltem attól, hogy sokan azt gondolják, így helyezkedek el a csatornánál – mesélte a részleteket a szemrevaló tévés.

Rendes azonban sietett leszögezni: semmi köze ahhoz, hogy a műsorvezetők milyen munkát kapnak. Sőt azt is elmondta, hogy ha lehetősége lenne, akkor sem segítene Anettnek az előrejutásban.

Ja, és még valami: a pár kapcsolatuk taglalása mellett egyértelműen cáfolta azokat a pletykákat, hogy Anett babát vár.

– Mindent a maga idejében! – kiáltott fel Rendes. – Februárban összeköltöztünk, s most olyan lakást keresünk, ahol gyarapodhat a család. Mindenképpen szeretnénk gyereket – tette hozzá a kreatív családalapító, azaz kreatív vezető.

A nyárra tervezett esküvőt azonban megtartják.

Csak nehogy addigra Czippánt is megunja Rendes…
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását