2024. április 25. - Márk

Han Soló eljegyezte kedvesét

Harrison Ford eljegyezte kedvesét, Calista Flockhartot, akivel már hét és fél éve egy párt alkotnak, de még nem tudni, mikor lesz az esküvő.
2009. március 22. vasárnap 16:44 - HírExtra
Amerikai társasági magazinok hétvégi értesülése szerint az Indiana Jones-kalandsorozat 66 éves sztárja a szerelmesek napján lepte meg 44 éves, főként Ally McBeal szerepéből ismert kedvesét jegygyűrűvel és házassági ajánlattal.

A hírportálok szerint a házasságkötés időpontját még nem tűzték ki.

Harrison Ford 2004-ben vált el hivatalosan is második feleségétől, Melissa Mathison forgatókönyvírótól, akitől azonban akkor már négy éve külön élt. Calista Flockhart 2003-ban, Liam nevű fogadott fiával költözött oda "Indiana Joneshoz".

Fordnak Mary Marquardttal kötött első házasságából (1964-1979) két gyermeke van, s két fia született Melissától is, akivel az 1970-es években, az Apokalipszis most forgatásán ismerkedett össze.

Az idősödő színész tavaly áradozni kezdett Calista anyai kvalitásairól. A Reader,s Digest magazinnak adott interjújában a világ legjobb anyjának nevezte élettársát, hangsúlyozva, hogy a színésznő egyedülállóként fogadta örökbe Liamet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását