2024. május 3. - Tímea, Irma

Autókra vadászik a rendőrség

Közlekedésbiztonsági és lopott autókat felderítő kereső akciót tartottak szombaton néhány dél-pesti kerület, illetve három Pest megyei település rendőreinek, polgárőreinek részvételével - közölte a BRFK sajtóügyeletese az MTI-vel.
2009. március 22. vasárnap 08:08 - HírExtra
Kajó László százados elmondta: a reggel 8-tól délután 3-ig tartó úgynevezett tavaszköszöntő akcióba Budapest külső kerületei közül a XVIII., a XIX., a XX. és a XXIII. kerület kapcsolódott be, de csatlakozott hozzájuk néhány főváros közeli település: Dunaharaszti, Taksony és Alsónémedi is.

A rendőrök, polgárőrök, közlekedésrendészeti szakemberek, valamint a BRFK illetékes szervei elsősorban lopott autókra „vadásztak”, ám munkájuk a közlekedésbiztonsági akciókban már megszokott egyéb ellenőrzésekre is kiterjedt.

Mittó Gábor kispesti rendőrkapitány szerint az egyes kerületekben bevetett „autóvadászok” számára munka és versengés is a tavaszi akció, melynek célja minél több körözött autó megtalálása. Az elsődleges adatok szerint egy lopott gépkocsi került meg, s több szabálysértési feljelentés is született. A végleges adatokat hétfőn teszi közzé a rendőrség.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását