2024. május 17. - Paszkál

Szeged: jöhet a döntő!

Az idegenbeli 10-10-es döntetlen után a szombat esti visszavágón három góllal nyert a Szeged az orosz Kazany ellen, ezzel bejutott a férfi vízilabda LEN Kupa döntőjébe.
2009. március 21. szombat 20:48 - HírExtra

    Eredmény:
LEN Kupa, elődöntő, visszavágó:
Szeged-Beton VE – Szintyezs Kazany (orosz) 8-5 (3-2, 1-0, 3-2, 1-1)
---------------------------------------------------------------------
a magyar góldobók: Weszelowszky, Varga T. 3-3, Török, Milos Korolija 1-1

     Teltház előtt az oroszok 1-0-ra, aztán 2-1-re is vezettek, a félidőben azonban már 4-2-es hazai előnyt mutatott az eredményjelző. Aztán ismét közelebb merészkedtek a vendégek, ám előbb Baksa László büntetőt védett, később Weszelowszky László egymás után kétszer betalált, majd pedig - egy vendéggólt követően - Varga Tamás is eredményes volt, így 7-4-ra ellépett a hazai csapat. Tombolt a szegedi tábor, mert a kedvencek a tatárföldről érkezett vendégekkel szemben a végéig tartották a megnyugtató, háromgólos különbséget. Nyert 8-5-re, ezzel pedig finalista lett Kásás Zoltán legénysége.
    A LEN-Kupa döntőjébe a másik ágról a görög Panioniosz jutott be, miután szombaton a spanyol CN Barcelona csak egy góllal, 7-6-ra tudta legyőzni, így az első meccset hárommal nyerő görögök 17-15-ös összesítéssel bizonyultak jobbnak.
 

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását