2024. május 17. - Paszkál

MSZP: teljes a csapat!

Az MSZP elnökségének összes helyét betöltötték, így az új testület megtartotta rövid alakuló ülését, hogy előkészítsék a vasárnap kezdődő érdemi munkát.
2009. március 21. szombat 20:50 - HírExtra
A párt országos elnökségébe sorrendben a legtöbb szavazatot Bárándy Gergely országgyűlési képviselő, továbbá az elnökhelyettesi jelöltségtől visszalépő, a posztot korábban betöltő Juhász Ferenc, Veres János pénzügyminiszter és Hiller István volt alelnök kapta.
    
Az MTI információi szerint a párt Központi Pénzügyi Ellenőrző Bizottságának élére új elnököt választottak. A 626 szavazatból Tukacs István kormánybiztos 290, míg a korábbi elnök, Keller László államtitkár 289 szavazatot kapott.
    
Az Országos Etikai és Egyeztető Bizottság élére a Borsod megyei Simon Gábort választották újra.
    
Pénztárnokká választották a posztot eddig megbízottként betöltő Brecskáné Nagy Máriát.
    
Az MTI információi szerint az este folyamán elnökségi taggá választották Varga Lászlót, a Societas elnökét, Vadai Ágnes államtitkárt és Herczog Edit európai parlamenti képviselőt.
    
Az elnökség utolsó kiadó helyét az MTI értesülése szerint Puch László államtitkár szerezte meg, s ezzel teljessé vált a testület, amely ezt követően össze is ült, hogy megtartsa rövid alakuló ülését. Az elnökség az érdemi munkát vasárnap kezdi meg.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását