2024. április 25. - Márk

Több tízezres bírság sittlerakásért

Egy nagy zsáknyi sittől próbált megszabadulni egy külföldi autós Budapesten, a Bosnyák téren, de a közterület-felügyelők rajtakapták és szabálysértési feljelentést tettek ellene.
2009. március 18. szerda 12:36 - HírExtra
Amikor a közterület-felügyelet és kerületőrség járőrei figyelmeztették a Magyarországon élő külföldit, ő arra hivatkozott: nem tudta, hogy nem rakhatja ki oda a hulladékot, mert ott rendszeresen látott szemetet - áll a közterület-felügyelet közleményében.

A felügyelet éjjel-nappal ingyenesen hívható telefonszámaira (06-80-220-220; 06-80-330-330) rendszeresen érkeznek illegális szemetelőkkel kapcsolatos hívások. A motoros szolgálat nem egyszer tetten éri az elkövetőeket és rövid időn belül kivizsgálják az esetet.

A XIV. kerületiek a Bosnyák téri piac környékét tartják a legszemetesebbnek. Nem a piaci hulladék, hanem elsősorban a lakosság által eldobott, vagy lerakott szemét miatt tesznek panaszt az ott lakók - közölte a közterület-felügyelet.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását