2024. május 2. - Zsigmond

Mukli kipakolt! Iszonyatosan kínos részletek Mónikáról!

A HírExtra bemutatja: a legújabb celeb! Mukli Gyuláról mostantól nem csak a klasszikus Pumukli juthat eszünkbe
2009. február 25. szerda 09:59 - HírExtra
Mert hogy Mukli Gyula Mónikának volt az élettársa, aki megelégelte, hogy Mónika a tökös a kompániában. Erre mit csinál egy igazán értelmes ember? Megbeszéli? A sarkára áll? Frászt. Felhívja josibarátot („Joshi Bharat”) és kitálal ország világ előtt. Hogy vajon Mukli Gyula mit gondolt, amikor ez történt, azt nem tudjuk, egy valami biztos: szerinte több ilyen műsor kellene a TV-ben.

Mármint milyen? – kérdezzük mi. Magánélet-kiteregetős? Húha. Elmereng az ember: régen David Attenborough Élő bolygó című sorozatát beszéltük meg az általános iskolában, mára már Mukli Gyula és Mónika maradt.

E sajtótörténeti esemény fontosságát tiszteletben tartva és maximálisan elismerve, íme a Bors cikke. Igyuk minden betűjét, hiszen holnap képben kell lenni az iskolában és a fodrásznál! Nem tűnhetünk műveletlennek!

Tehát:

Húsz percen át beszélgetett Mukli Gyula a TV2 sztárjával, Joshi Bharat-tal. Erdélyi Mónika volt kedvese elmesélte, hogy nehéz korszakot él át, és a mai napig nem tudja fülön csípni azt a pillanatot, amikor minden elromlott a párkapcsolatában. – Hosszan tűrő típus vagyok, ezt arra értem, sokáig várok, hogy egy rossz helyzet megváltozzon. Apróságokon múlt a kudarc – mesélte Mukli Gyula a Mónika show konkurens műsorában. Amikor Joshi Bharat megkérdezte, hogy vajon Erdélyi Mónika függetlensége mekkora problémát okozott a kapcsolatukban, Mukli így válaszolt: – Külön kasszán voltunk, de nekem ez nem volt fontos. Technikailag mindent elrendeztünk. Azt próbáltam folyamatosan bizonyítani, hogy nem kell B terv, (utalt ezzel Mónika könyvére, amelyben életvezetési tanácsokat ad nőtársainak, a szerk.) mert hűséges vagyok és társ. El tudnék számolni az életemmel, soha nem jártam kocsmázni, nem jártam nőzni – világított rá arra, hogy Mónikának nem lehetett oka féltékenykedésére és folyamatosan számonkérésre. Bár a beszélgetés során az énekes sejtetni engedte, hogy kettőjük közül Erdélyi Mónika viselte a nadrágot. – Nem feltétlen nyaralás az, ahol olyan dolgok történnek, amelyeket nem szeretnél. Mukli Gyula a végén megköszönte Joshi Bharatnak az interjút, és ahogy fogalmazott: „Több ilyen beszélgetés kellene a magyar médiában.” Már csak egy kérdés merül fel: vajon mit szól ehhez Mónika? Erre tegnap nem kaptunk választ, mert ő csak az adás után formál véleményt. Ami azt is jelenti, hogy ma délután Mónika is Joshi Bharatot nézi.
Forrás: HírExtra/Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

gubaba
2009. február 25. 15:28
gubaba
2009. február 25. 15:28
Kedves Joshi Bharat! Őszintén tanácsolom, hogy kerülje a szabályszegést, egészen a "fűre lépni"-ig, mert "ezek" meg fogják enni... Mer' az mégse járja, hogy az élettanácsadó Mónika már megint pof..., ízé arcra érkezik a soros kapcsolatából ki. Tehát ha ő róla pattogzik le a máz, akkor Önről is (teljesen jogosan) le fogják vakarni...
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását