2024. április 28. - Valéria

Vadítóan szexi klip Dukai Reginától - VIDEÓVAL!

Dukai Regina a melegekről énekel legújabb klipjében - a szexi modell videójában nem is egy homoszexuáis fiatal vonaglik.
2009. február 24. kedd 14:59 - HírExtra
Kicsit iskolás megfogalmazás, de ez esetben helytálló: a szexi modell szereti a melegeket, de ő maga nem az. Ellenben mindezt elénekli nekünk egy vadító klipben – Dukai Regina most vetkőzés helyett vadítóan szexi videót forgatott.

Nézze meg velünk az elkészült alkotást (ide kattintva letöltheti a videót)!

Kicsit "más"

Persze Dukai Regináról mindig is tudtuk, hogy nem egyszerű nő: amellett, hogy néhányszor megmutatta már bájait az éhes férfiszemeknek nem elégedett meg az egyszerű modellszereppel. Úgy döntött, hogy énekesnő lesz. Ráadásul magvas mondanivalója is van – például a másságról szól legújabb nótája is. Az énekesnő teljesen nyíltan áll ki a véleményéért egy manapság igencsak égető problémával kapcsolatban: tolerálnunk kell embertársainkat akkor is, ha mások, mint mi…

Regina mindig is szívesen vett részt melegek által, melegeknek szervezett eseményeken, volt már házigazda szépségversenyen, ott volt az első homoszexuális esküvőn tavaly februárban – persze bőszen tagadja, hogy ő maga más lenne. Csak szimplán betelt nála a pohár: milyen dolog az, hogy hazánkban még most, 2009-ben is hátrányosan megkülönböztetik azokat, akik mások!

Már az óvodában és az iskolában is ugyanúgy barátkoztam minden gyerekkel, szerintem csak jó és rossz ember van, ami nem függ faji kérdésektől vagy szexuális beállítottságtól – állítja Regina. Pont ezért született meg az Érezd című dal is, ami állítólag más. Legalábbis akkor, amikor feltűnnek a meleg fiatalok a klipben. - Magam miatt fontos, hogy egy ilyen szerzeményt elénekeljek. Nem vagyok naiv, hogy azt gondoljam, maga a dal mindent megváltoztat. Az azonban biztos, hogy e miatt sokan odajönnek hozzám és erről a témáról kérdeznek – mondta a modell, aki reménykedik abban, hogy a kissé „más” klipnek pozitív hatása lesz a társadalomra.

Nem is a szöveg a lényeg...


A szereplők között barátaim és modellek is feltűnnek, de nincs szó szerepjátszásról. Aki odajött a forgatásra, az vállalta saját magát. A klipben szerepel olyan, aki meleget játszik, és valóban az is. A cél nem a polgárpukkasztás, csupán a téma fontosságának hangsúlyozása. Én személy szerint még többet mutattam volna, a klipben látható vízfal szerintem nagyon tompítja a hatást, én többet bevállaltam volna. Nem csókolózik senki, csupán két ember szerelmét szerettük volna megmutatni, nemtől és faji hovatartozástól függetlenül – mondta el Dukai a vadiúj klipről. Van egy tippünk: a formabontónak szánt (hogy mennyire az döntse el ki-ki maga) dal és videót zabálni fogják a VIVA tévén felnőtt legújabb generációk…

Mert ugye adott egy klip. Meg egy modellalkatú énekesnő. Aki egyébként nem csúnya. A zene viszont felejthető. Hogy mégis miért lesz sikere (legalábbis nem kudarca) az alkotásnak? Érdekes kérdés ez. Talán mert mi magyarok már régen nem azt nézzük, miről is szól a dal. Sőt, nem is azt, milyen a zene.

Pont ezért szólhatna akár a Parlament feloszlatásáról is. Dukai Reginának akkor sem kellene aggódnia a bukás miatt. Persze arra is van egy tippünk, hogy klip nélkül aligha lenne eladható Regina zenei terméke…
Forrás: Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását