2024. május 12. - Pongrác

Elképesztő! Gyurcsányé nem elég kemény!

Mi az: Gyurcsányé, nem elég kemény, de lehet vele bőrt húzogatni? Naná, hogy a Gyurcsány-csomag. Habár az ember egyre gyakrabban érzi úgy, hogy évek óta értelmetlenül húzza le a sokadik bőrt a kormány, itt a Reformszövetség javaslata, amely szerint
2009. február 24. kedd 07:08 -
„A pénzemberek egyebek mellett azonnali hatállyal megszüntetnék a 13. havi nyugdíjat, belevágnának a családi pótlékba és a lakásvásárláshoz használható szociálpolitikai támogatásba, valamint 80 ezer embert bocsátanának el a közszférából. A Reformszövetség összesen 1,325 milliárd forinttal csökkentené az állami jövedelemelvonást” – írja a Blikk, s ha valamit a Blikk megír, akkor annak bizony súlya van. Ha azt írják meg, hogy a Fletó anyukája az éhezés szélén áll, akkor annak is súlya van.

Fletó erre azt mondja, hogy az adófizetők nem bírnának ki nagyobb megszorítást.

Na.

Ennyit kibírtunk, akkor már mindent. S ha Feri mindezek után hatalomban maradhatott, akkor ezután is maradhat. Meg persze Fletónak most lehet pozőrködni, hogy neeeeem, az túl sok, vigyázunk az adófizetőkre! Ezek után Fletó máris úgy fest, mint aki a népéért aggódik.

Forrás: HírExtra/Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását