2024. április 29. - Péter

Unalmas vagy, anyu!

A színésznő lánya egy kis színt vinne anyukája ruhatárába, mert a sok fekete szerinte gyászos. Az Oscar-jelölt Kate Winsletnek új divattanácsadója akadt, aki rendkívül szókimondó, őszinte, és mindössze nyolc éves. Az új stylist nem más, mint Winslet kislá
2009. február 15. vasárnap 07:43 - Hírextra
A 33 éves sztár egy tévéshow-ban osztotta meg a nézőkkel, hogy kislánya elhatározta, ha felnő divatguru lesz, és már most gyakorlatozik a mamán.

A kis Mia számon kérte mamáján, hogy miért jár állandóan feketében, hiszen az olyan sötét, és nagyon sápasztja. Megragadva az alkalmat, rögtön ajánlott is anyukájának néhány előnyös színt.

- Szerinte fakó vagyok, ha sötétet viselek. Azt javasolta, hordjak pink ruhákat, mire én mondtam neki, hogy az nem nekem való, mert már nem vagyok 10 éves – árulta el a színésznő.

A kislány viszont ragaszkodott a változtatáshoz, és úgy tűnik hatott is a mamára, ugyanis Kate az egyik díjátadón már világosított egy árnyalattal a viseletén. Fekete helyett szürke testhezálló kabátkát, és egy sötét nadrágot húzott magára.

A színésznőt egyébként nem csak ruhatára miatt kritizálták. Kiskorában sokat küzdött a felesleges kilókkal, és addig csúfolták az iskolában, míg sírva fakadt. Azóta elhatározta, hogy igenis szeretni fogja a fenekét, és jól érzi magát a bőrében akkor is, ha felszed egy-két plusz kilót.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását