2024. május 21. - Konstantin

Február 18-án értékeli az 2008-as évet Orbán

A Magyar Hírlap információi szerint elképzelhető, hogy a budai Millenáris Parkban tartja tizenegyedik ország- és évértékelő beszédét Orbán Viktor, a Fidesz elnöke.
2009. február 4. szerda 06:52 - Hírextra
A napilap szerdai száma szerint a volt miniszterelnök a Martonyi János egykori külügyminiszter vezette Magyar Polgári Együttműködés Egyesület rendezvényén, február 18-án mondja el beszédét.
Forrás: MTI
Értékelésünk
Balról
Jobbról
Kis-Guczi Péter elmondta: a 32 milliméteres átmérőjű gázvezeték átvágásának körülményei egyelőre nem ismertek. A baleset közelében lévő épülő uszodánál a gázömlés miatt a munkát fel kellett függeszteni, a munkásokat elküldték a területről és egy rövid időre a Kálvária utat is lezárták.

Mint mondta, a gázművek szakemberei és a tűzoltók elzárták a gázvezetéket és megszüntették a gázömlést, az építkezés területére azonban egyelőre nem engedték vissza a munkásokat.
A megkülönböztető jelzéssel haladó mentő eddig ismeretlen okból csapódott egy út menti oszlopnak, és felborult - mondta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A járműben szállított idős beteg a helyszínen életét vesztette. A vele tartó hozzátartozóját és a mentőkísérőt kórházba szállították - közölte Kocsis Tünde alezredes.

A balesettel érintett útszakaszt, a Győrt Sopronnal összekötő 85-ös főúton a rendőrség lezárta, és a forgalmat eltereli.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

obivan
2009. február 4. 21:03
Érdekes lesz, mert az IDEI év még szinte el sem kezdődött.. :))
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását