2024. május 3. - Tímea, Irma

Nem tűnt el az igazgató

Megtalálta a Délmagyarország Magyar Lászlónét, a szentesi Horváth Mihály Gimnázium új igazgatóját, akit kedd óta keresett mások mellett az iskolafenntartó megyei önkormányzat - írta pénteki számában a napilap.
2008. július 4. péntek 10:24 - Hírextra
Az újsággal Magyarné csütörtökön telefonon közölte, ő még nem igazgató, nem tűnt el, és nem beteg. Azért nem teszi be a lábát az intézménybe, mert még nincs munkaszerződése.

A szentesi Horváth Mihály Gimnázium és tagiskolája, a Boros Sámuel Szakközépiskola június 19-én, a megyei közgyűlésen megválasztott igazgatója azt mondta az újságnak: nem jelentett beteget. A tagintézmény-vezetőnek megmondta, amíg nincs hivatalos papírja arról, hogy ő az igazgató, addig nem akar bemenni az iskolába. Ez az oka annak, hogy nem ment el kedden a tantestületi értekezletekre. Nincs semmi baja, és nem ijedt meg a feladattól - hangsúlyozta a lapnak.

A lap kérdésére, hogy akkor miért nem lehetett napokig elérni, úgy nyilatkozott, több lakhelye is van Csongrádon és a telefonját sem tartja mindig bekapcsolva.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását