2024. május 5. - Györgyi

Feldarabolták és megették a lányt

Előre megfontolt szándékkal elkövetett emberölés és kannibalizmus vádjával vettek őrizetbe két fiatalembert Szentpéterváron. Az áldozatot, egy 17 éves iskolás lányt január 29. óta keresték a szülei.
2009. február 3. kedd 18:40 - Hírextra
A nyomozás kiderítette, hogy két fiatalember - Jurij Mozsnov virágkötő és Makszim Golovatszkih mészáros, mindkettő büntetett előéletű - január 20-ra virradó éjszaka egy lakásban a fürdőkádba fojtották a lányt, majd testét feldarabolták, szervei egy részét megették, a többi maradványt pedig műanyag szatyrokba csomagolva különböző kukákba, illetve egy vízgyűjtőbe dobták.

Eredetileg a nyomozók feltételezték, hogy a két férfi különböző ifjúsági szubkultúrákhoz tartozik, de utóbb kiderült, hogy munkájuk mellett zenével foglalkoztak, s az egyikük egy együttes vezetője volt, a lány pedig ennek az együttesnek a rajongójaként ismerkedett meg velük.

Az illetékesek elmondták: a lányt meghívták egyikük lakására, s a kádat már előre feltöltötték vízzel, ami előre megfontolt gyilkosságra utal.

Most azt vizsgálják, nem fogyasztottak-e a gyilkosok tettük előtt kábítószert.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását