2024. május 6. - Ivett, Frida

Horváth András maradt a posztján

Egyhangúlag Horváth Andrást választották az MSZP Fejér Megyei Szövetsége elnökévé a szombati, Velencén tartott tisztújító küldöttgyűlésen.
2009. január 31. szombat 17:51 - Hírextra
A 45 éves régi-új elnök az ülést követő sajtótájékoztatón elmondta: ismét bizalmat kapott a párt három megyei alelnöke - Herczog Edit (Csákvár), Besztercei Zsolt (Dunaújváros) és Szabadkai Tamás (Sárbogárd).

Horváth András tájékoztatása szerint tovább fiatalodott a párt megyei elnöksége, amely a generációk szövetségét alkotva, a fiatalok lendületét és az idősebbek tapasztalatát ötvözve építi és vezeti az MSZP megyei szervezetét.

A Fejér megyei szocialisták szövetségi ülése újra Gyurcsány Ferencet jelölte az MSZP elnökének, az elnökhelyettesi posztra Szekeres Imrét, Juhász Ferencet és Lamperth Mónikát javasolják. Alelnökként Hiller Istvánt, Ujhelyi Istvánt, Kiss Pétert, Mesterházy Attilát és Lamperth Mónikát látnák szívesen.
Az európai parlamenti lista 1-4. helyére a megye jelenlegi európai parlamenti képviselőjét, Herczog Editet kívánják bejuttatni - mondta Horváth András.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását