2024. május 7. - Gizella

Gúr nyert BAZ megyében

Gúr Nándort választották a Magyar Szocialista Párt (MSZP) Borsod-Abaúj-Zemplén megyei szervezetének új elnökévé a szombaton tartott tisztújító küldöttgyűlésen; Szabó György korábbi elnök nem jelöltette magát.
2009. január 31. szombat 19:42 - Hírextra
Gúr Nándor - aki az MSZP edelényi választókerületének országgyűlési képviselője, s az Országgyűlés foglalkoztatási és munkaügyi bizottságának elnöke - az ülés utáni sajtótájékoztatón azt mondta: fontos feladatuk, hogy a 2010-s választások idején az emberek érezzék, hogy az elkövetkező időszakban is érdemes támogatni a Magyar Szocialista Pártot. "Erre vállalkoztunk" - fogalmazott.

A tisztújító küldöttgyűlésen Káli Sándort, Miskolc polgármesterét megyei elnökhelyettesnek, Ficsor Ádámot, Szitka Pétert és Kormos Dénest alelnöknek választották, az MSZP megyei választmányának elnöke Nyakó István lett.

A tanácskozás résztvevői egyként támogatták Gyurcsány Ferenc jelölését az MSZP elnöki posztjára, illetve Simon Gábor országos választmányi elnökké jelölését a márciusi tisztújító kongresszusra, de szavazást ebben a kérdésben nem tartottak - mondta Gúr Nándor az MTI-nek.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását