2024. május 17. - Paszkál

A magyar lányok jobbak, mint az olaszok

Ötgólos előnyre tett szert a visszavágóra a LEN Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Dunaújváros női vízilabdacsapata, amely szombaton, idehaza 12-7-re nyert olasz riválisa ellen.
2009. január 31. szombat 19:33 - Hírextra
Eredmény:
Női vízilabda LEN Kupa, negyeddöntő, 1. mérkőzés:
DF-ELCO-DVCSH – Ortigia (olasz) 12-7 (6-2, 3-2, 2-1, 1-2)
----------------------------------------------------------
a magyar góldobók: Primász, Szücs 4-4, Benkő N., Poszkoli 2-2

Mihók Attila együttese a Fabó Éva Sportuszodában a második számú európai pólós sorozat keretében a nyolcas mezőny egyik legjobb együttesét fogadta, amelyben hosszú ideje abszolút alapember Pelle Anikó, a magyar válogatott kiváló lövője.

Pelle ezúttal is kitett magáért, hiszen három alkalommal is bevette a hazaiak kapuját, ám a dunaújvárosiak – élükön a rendkívül gólerős, egyformán négy találatig jutó Primász Ágnessel és Szücs Gabriellával – ezen a napon megállíthatatlannak bizonyultak. Már az elején elhúztak 4-0-ra, majd 7-2 és 9-3 is volt az állás, mi több, a hajrában 12-5-nél már hét góllal vezetett a magyar csapat.

A végén azonban a háló helyett a kapufát lőtték telibe a hazaiak, így a siracusai vendéggárda kettővel közelebb tudott zárkózni, a látottak alapján azonban az ötgólos előnynek is elegendőnek kell lennie a negyeddöntős pár második összecsapására.
A szicíliai visszavágót február 15-én rendezik.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását