2024. április 25. - Márk

Elszúrta a Nápoly

Bár az SSC Napoli hazai pályán két góllal is vezetett, az Udinese végül egy ponttal távozhatott Nápolyból az olasz labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.
2009. január 31. szombat 23:47 - Hírextra
Ezen a hétvégén minden első és másodosztályú bajnoki összecsapás a tervezettnél negyedórával később kezdődik, az olasz profi labdarúgók ugyanis így tiltakoznak két társuk igazságtalannak vélt doppingeltiltása miatt.

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) egyéves fegyelmi büntetést rótt ki Daniele Manninira és Davide Possanzinire. A két bresciai játékos 2007 decemberében későn jelent meg egy ellenőrzésen, de végül negatív mintát szolgáltatott. Az olasz szövetség (FIGC) nem minősítette doppingvétségnek az esetet, felmentette őket a vádak alól, és 15 napos eltiltást szabott ki rájuk. A Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) azonban megfellebbezte a döntést, és a CAS-hoz fordult, amely helyt adott a tiltakozásnak.


Serie A, 22. forduló:
SSC Napoli-Udinese 2-2 (2-2)
----------------------------
gól: Lavezzi (24.), Hamsik (27.), illetve Di Natale (32., 11-esből), Quagliarella (45.)
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását