2024. április 26. - Ervin

Magyarország vesztes

Magyarország uniós tagságának esetleges újraértékeléséről beszélt Navracsics Tibor, a Fidesz parlamenti frakcióvezetője egy miskolci rendezvényen kedden, míg Pelczné Gáll Ildikó a párt országos alelnöke úgy vélekedett, hogy az uniós csatlakozás egyértelmű
2009. január 28. szerda 06:40 - Hírextra
A legnagyobb ellenzéki párt immár negyedik alkalommal - ezúttal Miskolcon - tartotta meg "Beszélgetések a jövőről" című rendezvényét, amelynek témája az uniós tagság volt.

Navracsics Tibor úgy fogalmazott: az uniós csatlakozásunk óta eltelt csaknem öt év sokaknak nem bizonyította ennek előnyét, "vagyis egy olyan helyzetben vagyunk, amikor sok mindent újra kell értékelni, talán újra kell értékelni európai uniós tagságunkat is".

A rendezvényen Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke azt mondta: az unió támogatottsága Magyarországon jelentősen csökkent, az emberek jelentős része már nem hisz az unióban, "az európai uniós csatlakozás egyértelmű vesztese Magyarország".
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását