2024. április 29. - Péter

Adolf Hitler és Árja Nemzet Amerikában

A mama várandós. A család sugárzik a boldogságtól, izgatottan várják az áldás megérkezését. A kiságy megvéve, az ifjú szülők bőszen tervezgetnek. Hogy is hívják majd a kissrácot? Hát mi másnak, ha nem Adolf Hitler-nek?
2009. január 28. szerda 19:22 - Hírextra
„Nem csinálják meg a tortát ezek a bipsik!”

Hol is máshol történhetne meg ez az eset mint az Államokban. Létezik egy házaspár, akik hatalmas vonzalmat éreztek a karlendítős ideológiák iránt, lakásukat is ebben a szellemben díszítgették fel, szerelmük gyümölcseit pedig a nácizmussal kapcsolatban lévő „fogalmakról” nevezték el. Így lett a kisfiú Adolf Hitler Campbell, bűbájos húgát Joyce Lynn Aryan Nation Campbell-nek (Árja Nemzet-nek) keresztelték el. A balhé ott robbant ki, hogy a „lepedőlovag-klános” apuka, Adolfka születésnapjára tortát akart csináltatni a helyi cukrászdában, ám „az a mocsok cionista kiskukta” nem volt hajlandó a kissrác hírhedt nevét marcipán betűkkel a tortára varázsolni. Ezt a - felületesen vizsgálva - vicces esetet a helyi újság azonnal meg is írta, tudtára hozva a világsajtónak. Köszönjük, meg vagyunk nyugodva, vannak nálunk is hülyébbek.

A Kisnácik elvéve

Időközben a gyerekeket elvette az állam a házaspártól, nyilatkozatuk szerint nem azon okból, hogy ilyen nevekkel büntették őket. Elvileg a 35 éves Heath Campbell nagyon szerető apuka volt, jól bánt családjával. A helyi rendőrtiszt nem árulhatott el többet a részletekről, így még mindig nincs válasz a miértekre. Egyébként az apa nyilatkozata szerint nem számít arra, hogy a gyerekek később hátrányos helyzetbe kerülhetnek a nevük miatt. Ha a névadással, és elveivel - mert ugye mindenki azt vall, és azt szimbólumot rakja ki a falára, amit akar - nem is követett el bűnt, de ezt egyöntetűen, politikai hovatartozástól függetlenül kijelenthetjük, hogy ez a jenki egy igazi kretén.

Névadási törvények. Hogy is van ez?

Az ügy kapcsán szerkesztőségünk az egyik budapesti anyakönyvi hivatalnál érdeklődött. A kapott információk szerint nem egészen úgy zajlik világszerte a névadási procedúra, mint itthon. Mint ismeretes, Magyarországon úgy működik a dolog, hogy a kiokoskodott nevet először a Magyar Tudományos Akadémiának kell előterjeszteni, és az ott székelő bizottság vagy elfogadja a felvetést, vagy nem. Nem hogy az USA-ban más, hanem államonként változhat a névadásra vonatkozó törvény. Ennek a szabados szabályzásnak láthatjuk az eredményét, amikor néhány ember megbolondul.

Végezetül csak annyit: adjunk csak helyet az emberi hülyeségnek. Imádunk Amerika!
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását