2024. május 24. - Eszter, Eliza

Fiatalkorú rabolt ki gyerekeket

Fiatalkorúakat rabolt ki, egy gyermektől pedig lopott a gyanú szerint az a két 16 éves fiú, akiket kedden őrizetbe vett a rendőrség Pécsett - közölte Kálmán József, a városi rendőrkapitányság nyomozó alosztályának vezetője az MTI-vel.
2009. január 27. kedd 16:23 - Hírextra
A rendőr őrnagy beszámolt arról: az elkövetők az utcán veréssel fenyegetőzve vették rá egyik áldozatukat arra, hogy adja oda nekik ötezer forintját, egy bevásárlóközpontban közrefogott tinédzsernek pedig azt mondták, megkéselik, ha nem fizet tízezer forintot és nem adja oda a mobiltelefonját.

Kálmán József hozzátette: a rablópáros attól sem riadt vissza, hogy ugyanabban a bevásárlóközpontban egy gyermektől lopjon, de a rendőrség elfogta és őrizetbe vette őket, kezdeményezték továbbá előzetes letartóztatásukat. Azt még vizsgálják, követtek-e el korábban is hasonló bűncselekményeket.

Az alosztályvezető megjegyezte, hogy ha a gyanúsítottak bűnössége beigazolódik, lopásért két év, rablásért pedig akár nyolc év szabadságvesztést is kaphatnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását