2024. május 7. - Gizella

A Milan megveszi Beckhamet?

Könnyen elképzelhető, hogy David Beckham marad az AC Milannal, hiszen az olasz futballklub kedden megkezdte az előkészületeket a játékos megvásárlására.
2009. január 27. kedd 20:30 - Hírextra
Adriano Galliani a Sky Sport 24-nek nyilatkozott úgy, hogy készek megszerezni a 107-szeres angol válogatott labdarúgót jelenlegi csapatától, a Los Angeles Galaxytól, hogy Amerika helyett Itáliában, a lombard élcsapatban játsszon tovább.

A 33 éves középpályás bő két hónapra, kölcsönbe érkezett a Serie A-ban jelenleg harmadik helyen álló Milanhoz, ahol nagyon jó benyomást tett a szakvezetőkre és a játékostársakra egyaránt, a hétvégi fordulóban, a Bologna ellen pedig megszerezte első olaszországi bajnoki gólját is.

"Ha Beckham megállapodásra jut a Galaxyvel, mi készen állunk a megvásárlására, tárt karokkal várjuk. A következő napokban tárgyalunk tanácsadóival" - mondta Galliani.

Az ügyben a Los Angeles Galaxy vezetőedzője, Bruce Arena is megszólalt:"Egyelőre csak annyit mondhatok, hogy két játékosunk kölcsönadási szerződése március 8-án lejár, ugyanakkor nem tartom túlságosan etikusnak, hogy a Milan a megkérdezésünk nélkül kezdjen tárgyalásokba."

Érdekesség, hogy nem sokkal a hír napvilágra jövetele előtt az angol sztár felesége, Victoria kijelentette: nem szeretne végleg Észak-Olaszországba költözni, mivel angol nyelvterületen szeretné nevelni három fiúkat, noha 2003 és 2007 között - amikor a családfő a Realt erősítette - Madridban is lakott a família.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását