2024. május 16. - Mózes, Botond

Gyurcsány kicsit egoista

Az alacsony színvonalú és bántó politikai vitákat a legteljesebb mértékben eltolom magamtól, azokkal nem foglalkozom - közölte a Gyurcsány Ferenc miniszterelnök pénteken azt követően, hogy világgazdasági folyamatokat elemző szakértőkkel egyeztetett a Parl
2009. január 23. péntek 16:40 - Hírextra
Gyurcsány Ferenc elmondta: a jövő heti parlamenti ülésnapra úgy készül, hogy kerülje az elmúlt években oly sokszor megszokott és sokak által unt politikai természetű megjegyzéseket és vitákat. A kormányfő szerint a mai helyzetben a lehető legegyszerűbben el kell mondani az embereknek, hogy hol tartunk, milyen a világ, mit kell tenni. Ezt az utat kell követni, függetlenül attól, hogy a politikai pártok miként szoktak egymással vitatkozni, időnként alacsony színvonalon és bántóan - mondta Gyurcsány Ferenc.

"Ezeket a vitákat a lehető legteljesebb mértékben eltolom magamtól, nem érdekel, nem foglalkozom velük, az izgat, hogy egy ilyen helyzetben az országnak mit kell tennie, arra fogok összpontosítani, hogy erre adjak a leggyorsabban választ, először magamnak, utána pedig segítsek abban, hogy mindenki más is megadhassa a maga válaszát; így lesz közös nemzeti válaszunk" - fogalmazott a miniszterelnök.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását