2021. május 18. - Erik, Alexandra

Szorcsik Vikinek a karrierje és farka is kettétört

Nem elég, hogy a 10! névre keresztelt, botrányokkal tarkított műsor vezetője, Szorcsik Viki egy bevállalós snowboardozás eredményeként eltörte a farokcsontját, még a Jóban Rosszban sorozatból is kitették a szűrét a botrányműsor miatt.
2009. január 22. csütörtök 14:13 - Hírextra
A legmeglepőbb a egészben, hogy a 10! műsorral kapcsolatban a TV2 decemberben úgy döntött, hogy "szünetelteti", így Szorcsik Viki számára egy csapásra szűnt meg két kenyérkeresete, így a lelki fájdalmakat, az anyagi, egzisztenciális visszaesést a fizikai fájdalom is tetézi.

Vitathatatlanul vállalhatatlan műsor a 10!, melyet Viki elég vehemenciával, ámde szegényes verbális és egyéb kommunikációs eszközökkel vezetett, mely pocsék műsorvezetést a szakma számtalan kritikával illetett. Annyi tény, hogy december óta nem látni a TV2 képernyőjén a 10! című műsort. Sokak szerint megbukott és megszűnik, de ezt a hírt a csatorna cáfolni igyekszik.

Kárász Róbert, a műsor producere szerint sem bukásról, sem megszűnésről nincs szó. Természetesen rendszeresen folynak az előkészületek a 10!-el kapcsolatban s február elején kezdik felvenni az adásokat, amelyek vélhetően márciusban kerülnek a képernyőre.

A producertől szerint lesznek ugyan változások a műsorban, de a műsorvezető továbbra is Szorcsik Viki marad. Érdekes fejlemény, hogy azok közül, akik tavaly megsértődtek a műsorban elhangzottak miatt, vannak olyanok, akik jelentkeztek az új adásokba "megmondó embernek". Bár tavaly több híresség is perrel fenyegette meg a 10!-et, végül senki nem nyújtott be keresetet a produkció ellen.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását