2024. május 14. - Bonifác

Barackról énekelnek az amerikai elnökök

Nem tudjuk kivonni magunkat a világpolitikai történések alól, így a mai napra mi is amerikai elnökökkel készültünk. Ráadásul olyanokkal, akik nemcsak arról tettek tanúbizonyságot, hogy tudnak magyarul, hanem arról is, hogy a jövőbe látnak.
2009. január 20. kedd 18:00 - paulson
Ma iktatják be az Amerikai Egyesült Államok negyvennegyedik elnökét, Barack Obamát hivatalába. Általános népünnepélynek tűnik a dolog, így a tévé képernyőjén keresztül követve az eseményeket. Mi nem mennék bele a dolog külpolitikai vonatkozásaiba, már csak azért sem, mert egy érdekes rockzenei szálat találtunk az események fonalai közt.

Még évekkel ezelőtt figyeltünk fel a Presidents of the United States of America (az Amerikai Egyesült Államok elnökei) nevet büszkén viselő zenekar munkásságára. Nem túl bonyolult, ám annál vidámabb zenéjükkel hamar becsempészték magukat a szívünkbe. Ráadásul a 2008-as Sziget fesztiválon élőben is megmutatták a magyar közönségnek. hogy mit tudnak. Habár akkor még nem tudtuk róluk, hogy még a jövőbe látás művészete is jellemző rájuk. Egy kis magyar tudással spékelve.

A csapat szívünknek egyik legkedvesebb dala ugyanis nem másról szól, mint a barackról. Ennek anno, botor fejjel nem tulajdonítottunk akkora jelentőséget. Ma már tudjuk, hogy tudatosan készültek a mai napra, és most feltehetik az „i”-re a pontot. Ne is szaporítsuk a szót, hallgassuk meg az USA elnökeinek barackköszöntőjét.



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását