2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Mégis eligazol Kaká?

Az AC Milan mégis fontolóra veszi a Manchester City ajánlatát a brazil játékmesterért, Kakáért - ezt az olasz futballklub tv-csatornájának igazgatója, Mauro Suma jelentette be.
2009. január 16. péntek 06:25 - Hírextra
"Ez nem azt jelenti, hogy bármit is el kellene dönteni vagy el kellene fogadni. Még sok van hátra az átigazolási időszakból" - fogalmazott.Az AC Milan szóvivője ugyanakkor sietett leszögezni, hogy Suma állításai nem feltétlenül tükrözik az egyesület hivatalos álláspontját.

A Premier League-ben szereplő angol klub világrekordnak számító 100 millió fontos ajánlatot tett a 26 éves játékosért.

"Máskor is visszautasítottam már fontos ajánlatokat. Az a célom, hogy egy napon a Milan csapatkapitánya legyek. Tudom, hogy a rangsorban előttem áll Paolo Maldini és Massimo Ambrosini, de utánuk esetleg... Itt szeretnék megöregedni" - mondta Kaká, amikor napvilágot látott a szigetországiak ajánlata.

Mark Hughes, a City vezetőedzője csütörtökön úgy nyilatkozott, hogy a dél-amerikai sztár megszerzéséről továbbra sem tettek le.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását